Over mij

Graag wil ik me voorstellen

 

Ik ben Désiré Basemans

Voetreflextherapeute, Shamballa master, sportmasseuse, pijnverlichter en

Hot-stone therapeute.

 

In 2011 heb ik de 3½ jarige HBO opleiding voetreflex, bij Sonnevelt opleiding, academie voor een gezonde levensstijl, te Eindhoven afgerond.

Mijn bewuste keus voor voetreflex is, dat het zo bijzonder is, je kunt vanuit de klacht(en) van een cliënt, heel gericht behandelen, zowel op het lichamelijke,

Als op het emotionele vlak.

De aanleiding dat ik deze weg gekozen heb is begonnen in 1999

 

Ik ben in 1999 in aanraking gekomen met Reiki, het was een openbaring. Ik kreeg het gevoel dat ik alles weer aan kon en van energie bruiste. Het werd mijn nieuwe weg, om het zelf te leren en door te mogen geven. Ik heb 3 inwijdingen Reik gehad, waar ik master in werd. Daarna een Shamballa master inwijding, dat de reiki versterkt.

Waardoor ik de kennis en techniek die ik heb geleerd nu mag overbrengen op andere mensen.

 

Doordat emoties vaak op spieren en gewrichten slaan, heb ik er voor gekozen om mijn behandelingen te combineren met sportmassage, als dit nodig mocht zijn. Daarvoor heb ik in 2008 mijn sportmasseuse diploma gehaald, bij NGS Nederlands genootschap voor sportmassage.

 

Toch bleef ik zoeken naar meer, ben gaan zoeken in de kennis over healing.

Waarom word iemand ziek? Hoe kan ik iemand helpen? En dat heb ik gevonden in de voetreflex. Inmiddels heb ik al diverse jaren praktijkervaring en wil ik deze kennis graag met u delen.

Zodat ook u vanuit een ander oogpunt een klacht of probleem kunt oplossen.